ico

Velgen voor BMW M

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:


BMW M velgen voor meer klasse

Heb je een prachtige BMW M-serie in je bezit? Dan horen daar natuurlijk een viertal mooie aluminium velgen onder. Velgen die nog meer allure en klasse geven aan de auto.

Velgenmaten en meer

Lichtmetalen velgen geven je auto een stoerdere, sportievere look. Deze velgen zijn vaak breder waardoor je ook een brede band nodig hebt. Een velgenmaat luistert heel nauw, je moet zorgen dat hij precies om de band past, want er is geen speling. Met de velgenmaat moet je rekening houden met onder andere de inchmaat, ET-waarde en steekmaat.

- Inchmaat: ook wel J-maat genoemd. Het geeft de breedte van de velg aan, een J staat voor een inch.

- ET-waarde: de ET-waarde geeft aan hoe ver de velg naar binnen of naar buiten steekt ten opzichte van de wielkast.

- Steekmaat: in de velg zitten een aantal gaten waar de bouten doorheen gaan, meestal zijn dit vier of vijf gaten. De steekmaat is de afstand tussen de gaten in de velg. De steekmaat wordt aangeduid met bijvoorbeeld 4 x 100. Dat houdt in dat de velg 4 gaten heeft met 100 mm afstand.

Bestel de BMW M velgen online

Je kunt de aluminium velgen voor de BMW M-serie online bestellen bij www.autobandenmarkt.nl. Je kunt hierbij aangeven welk model je precies hebt, geef ook het bouwjaar of het type aan en welke uitvoering. Je krijgt meteen een scala aan mooie, functionele velgen te zien die bij de BMW M passen, hierbij zit een velgmontageset en een technisch rapport. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.

Velgen merken

Velgmaten

Velgen merken op velgenmaat

Velgen bij automerk

• Lijst van Aluminium velg BMW M modellen:• Lijst van Complete wielset BMW M modellen:

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 07.05.2021 02:10