ico

18 inch lichtmetalen velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:


18 inch metalen velgen met velgmontage en technisch rapport

De uitstraling van de auto wordt in hoge mate bepaald door de velgen die gebruikt worden. Een sportievere auto heeft sportieve velgen nodig. Stalen velgen van 14 inch zijn niet alleen een slechte match, zij doen ook afbraak aan het karakter van de auto. De 18 inch lichtmetalen velgen zorgen ervoor dat de auto er direct compleet anders uitziet. Wil je de uitstraling van jouw auto veranderen en wil je autobanden met een grotere afmeting onder de auto plaatsen, dan zijn deze 18 inch velgen ook een goede keuze. Zij worden geleverd met technisch rapport en velgmontage, zodat je direct aan de slag kunt.

Lichtmetalen velgen via het internet bestellen

De prijzen voor velgen zijn vaak wat hoger in de garages. Zij moeten de velgen immers ook vaak zelf bestellen, maar weet je wel dat jij de velgen ook gewoon via het internet kunt bestellen? Grote merken zoals Dezent, Keskin en AXXION hebben velgen in verschillende soorten en maten zodat deze goed passen bij de uitstraling van jouw auto. Deze velgen kun je direct via het internet bestellen waarna ze bij jou aan de deur afgeleverd worden. Handig wanneer je de oude velgen al gedemonteerd hebt, want dankzij de bezorging hoef je de deur niet eens meer uit. Op autobandenmarkt.nl vind je meer dan 100 merken en hier kun je zeven dagen per week bestellingen plaatsen, 24 uur per dag, zodat je altijd direct verder kunt met wat jij wilt doen!

Velgmaten

Velgen merken op velgenmaat

• 18 inch Velgen merken:

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 06.05.2021 02:24