ico

14 inch lichtmetalen velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:


Kies zelf je 14 Inch lichtmetalen velgen

Met 14 inch lichtmetalen velgen onder je auto, laat je je auto er modern uit zien. Lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en vormen, met een uitstraling die varieert van sportief tot chique. Heb jij ook 14 inch velgen nodig? Als je het niet zeker weet, kijk dan op de zijkant van de banden die je nu onder je auto hebt zitten. Hierop staat de velgmaat vermeld in letters en cijfers. Inch maat 14 wordt aangeduid met R14. Als je dat ziet staan dan heb je 14 inch velgen nodig voor je auto. Op autobandenmarkt.nl bestel je deze lichtmetalen velgen in zilver nu online voor een prima prijs. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende merken velgen in 14 inch. Met onze velgen configurator kun je met je autogegevens snel een lijst opvragen met geschikte aluminium velgen voor jouw auto. Kies de velg die jij mooi vindt en bestel je nieuwe set velgen snel en voordelig online.

Stel zelf je wielset samen

Je kunt bij ons alleen je velgen bestellen, of zelf een wielset samenstellen. Combineer dan je 14 inch lichtmetalen velgen met een set nieuwe zomerbanden uit onze shop en maak zo je eigen wielen. Bestel ze met onze 30 dagen retourgarantie en wij bezorgen ze gratis aan huis of bij een van onze 2.000 montagepartners bij jou in de buurt. Mocht je nog vragen hebben over je velgen, het bestelproces of onze montageservice, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al je vragen.

Velgmaten

Velgen merken op velgenmaat

• 14 inch Velgen merken:

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 06.05.2021 02:24