ico

Levering en betalingsvoorwaarden

www.autobandenmarkt.nl is een internetservice die u aangeboden wordt door Delticom AG Hannover, Duitsland.

Informatie over het bedrijf kunt u vinden op www.delti.com.

Wij maken de aanschaf van een autoband eenvoudig. Bespaar tijd en geld. We kunnen de banden bij u op de stoep afleveren. Als u daarentegen een garage wilt, die uw banden er voor u omzet? Wij bieden een scala aan garages bij u in de buurt die dit graag voor u doen voor vastgestelde prijzen.
Onze gemiddelde levertijd in Nederland is 2 tot 5 werkdagen. De levertijd voor complete wielen is ongeveer 5-7 werkdagen. 83% van onze leveringen geschiedt binnen 3 werkdagen, 99% van onze leveringen vond plaats binnen een week.

U heeft keuze uit 2 afleveralternatieven:

 1. De banden worden rechtstreeks op uw woonadres afgeleverd. De aflevering vindt plaats op het adres waar de bestelling vandaan komt. U kunt vervolgens de band zelf monteren of meenemen naar een garage van uw keus, die de banden voor u monteert.
 2. De banden worden afgeleverd bij een door u gekozen garage bij u in de buurt. U selecteert hiervoor van onze site een garage. Hiermee heeft Delticom AG afspraken gemaakt. Hierdoor staan de kosten voor montage vast en betaalt u niet teveel.
  De banden worden bij de garage afgeleverd en u ontvangt hiervan bericht per e-mail.
  Telefonisch kunt u dan een afspraak voor montage maken met de betreffende garage. De (vastgestelde) montagekosten voldoet u bij de garage, de banden betaalt u aan ons.

Mocht u nog vragen hebben over onze leveringsvoorwaarden, kijk dan naar onze uitgebreide leveringsvoorwaarden of neem gerust contact met ons op.

Tel: 0208 90 36 97 Fax: 0031 20 89 08 282 E-mail: autobanden@delti.com
Als u ťťn enkele autoband bestelt wordt er 4 EUR verzendkosten in rekening gebracht. Motorfietsbanden leveren wij per stuk zonder verzendkosten.
Wanneer de levering op een eiland plaats moet vinden dient u rekening te houden met 8 EUR per autoband eilandentoeslag.

Betalingsmogelijkheden:

U kunt uit de volgende betalingsmogelijkheden een keuze maken:

 1. Met creditkaart*. Wij accepteren Visa, Eurocard/Mastercard, American Express en Diners. Voer uw kaartnummer in. Zodra de banden bij de betreffende leverancier verstuurd worden incasseren wij het orderbedrag. Als u uit veiligheidsoverwegingen uw creditkaartnummer niet via internet naar ons toe wilt sturen, kunt u ons het nummer faxen of doorbellen.
 2. Door overmaking via de bank . Maak het totaalbedrag over op het banknummer wat onder aan uw rekening op internet wordt vermeld. We zullen de banden direct na ontvangst van de betaling afleveren.
 3. Automatische incasso*, u geeft ťťnmalig toestemming om het verschuldigde bedrag te mogen incasseren. Zodra de banden bij de betreffende leverancier verstuurd worden, incasseren wij het orderbedrag.
  Opgelet : Gelieve begrip te hebben voor het feit, dat wij bij alumium velgen en lichtmetalen velgen voor complete wielen, geen inning, m.a.w. betaling door automatische afschrijving, kunnen aanbieden.
 4. iDEAL
  U betaalt gemakkelijk, zeker en vlug direkt met uw online bankrekening.
 5. Betaal makelijk en veilig via Paypal op paypal_eur@delti.com.

Mocht u vragen over welke manier van betalen dan ook hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons adres is:

Delticom AG
BrŁhlstr. 11
30169 Hannover
Duitsland.

Tel: 0208 90 36 97
Fax: 0031 20 89 08 282
E-mail: autobanden@delti.com

Wilt u alstublieft geen banden naar dit adres terugsturen? Op dit adres kunnen we geen bandenleveranties accepteren, aangezien er geen opslagruimte aanwezig is. Mocht u over een levering niet tevreden zijn, kunt u ons bellen of een mailtje sturen op autobanden@delti.com. We komen dan langs om de banden op te halen.

*Wij wijzen u erop dat wij bij deze betalingswijzen informatie inwinnen bij Experian, een kredietbeoordeelaar.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG