ico

Motorbanden: Racing

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Motorbanden voor motorraces

Terwijl de meeste motorrijders gewoon van A naar B willen, trekt een aantal van de motorrijders naar een racebaan om te gaan racen. Hier willen ze dan concurreren met anderen en de adrenaline voelen die ze niet hebben in het dagelijkse wegverkeer. Normale banden zijn niet opgewassen voor dergelijke duels. Er bestaan speciale racebanden als u wilt genieten van een dag op het circuit, successen wilt behalen of sensatie wilt ervaren. Op het rijgedrag van motoren, vooral in deze omstandigheden, heeft een motorband grote invloed. Goede racebanden zijn te vinden op autobandenmarkt.nl.

Racebanden voor op straat zijn niet altijd toegestaan

De aanschaf van banden met de afkorting "NHS" ("niet voor gebruik op de weg") betekent dat een dergelijke raceband NIET werd goedgekeurd voor het wegverkeer. Een goede raceband wordt gekenmerkt door een goede grip, maar mag niet na één ronde glad zijn. Een voldoende aantal kilometers halen met een maximale grip is het doel van de fabrikanten van deze banden. Racebanden voor motoren zijn verkrijgbaar bij premiummerken zoals Continental en Michelin en worden aangeboden op autobandenmarkt.nl tegen interessante prijzen.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 24.07.2021 07:26