ico

Motorbanden: Quad

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Snelle levering en een goede service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen
  • 1.300 montagepartners in Nederland
  • Betaling per iDEAL, creditcard, PayPal of per automatische incasso.

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Motorbanden voor een ATV Quad

Wie niet over een motorrijbewijs beschikt en derhalve niet mag rijden op een motor, kan een quad nemen om rond te rijden door ruige terreinen. Je ziet ze steeds vaker ook op de gewone weg.Vooral in Scandinavië leggen de bewoners zo grote afstanden af aangezien daar geen verharde wegen zijn. In de bergen heten deze voertuigen ATV's. Tegenwoordig kan iedereen zich een quad kopen. De quad rijdt niet enkel op onverharde weg. Daarom zijn ook de juiste banden nodig. Bij quadbanden gaat het om grote ballonbanden met een ruw profiel voor veel grip op moeilijk terrein. De bandenspanning is vaak erg laag.

Bochten van quadbanden

Omdat quads en ATV's een hoog zwaartepunt hebben, gedragen ze zich in bochten verschillend van normale auto's . Daarom hebben quads echte quadbanden nodig om netjes op de weg te blijven en om te voorkomen dat ze kantelen. Op autobandenmarkt.nl vindt u een uitgebreid assortiment in dit bandensegment, waaronder een aantal bekende fabrikanten. Wij kunnen de banden rechtstreeks naar een erkende motorbandenservice van uw keuze sturen om daar te laten monteren.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 24.07.2021 07:26