ico

machines voor bouw en bosbouw (MPT)

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Snelle levering en een goede service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen
  • 1.300 montagepartners in Nederland
  • Betaling per iDEAL, creditcard, PayPal of per automatische incasso.

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Banden voor machines voor bouw en bosbouw (MPT)

MPT (Multi Purpose Tyres) banden voor machines in de bouw en bosbouw zijn speciaal geschikt voor het zware werk in de bosbouw en de bouw. Tractie en contact met de (modderige, losse) bodem zijn super belangrijk als je werkt met graafmachines, hoogwerkers en bosbouwmachines, zodat je niet vast komt te zitten. Dit vraagt om een speciale band die het zware werk aan kan en zorgt voor een goede stabiliteit van je zware machine op wisselende ondergronden. Reguliere†4x4 banden zijn dan echt niet genoeg.

Bestel daarom op autobandenmarkt.nl de speciale MPT-banden. Deze hebben speciale profielen die goede grip en tractie geven in offroad situaties en op modderige, losse en besneeuwde ondergronden. Bij deze banden is het belangrijk dat ze lang meegaan, perfect grip geven buiten de gebaande paden, zelfreinigend zijn en een flexibel bandenkarkas hebben. Het rubber moet tegen een stootje kunnen zodat je steeds door kunt met je werk.

Bij autobandenmarkt.nl bestel je je MPT banden waar en wanneer je maar wilt. Maak je keuze in onze shop en bestel je banden online. Ze worden uit voorraad geleverd zodat je ze snel in huis hebt.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 24.07.2021 07:26